top of page

Retourbeleid

Wat jammer dat je iets wilt retourneren maar uiteraard is dit mogelijk. Graag willen we je dan vragen om gebruik te maken van ons contactformulier hieronder of via het kopje ‘contact’. Vergeet niet je ordernummer in te voeren, wat je wilt retourneren en de eventuele rede (zodat wij onze producten en service kunnen blijven verbeteren).

 

Retourtermijn:

De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst van uw product. Het product moet onbeschadigd en ongebruikt zijn. Het product moet veilig ingepakt zitten zodat het niet beschadigd tijdens transport.

Welke items kunnen niet geretourneerd worden?

Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden.

Welke kosten zijn er verbonden aan het retourneren van het product?

Het is mogelijk om de bestelling via PostNL of DHL te retourneren. Hiervoor gelden de volgende tarieven van de vervoerders zelf: 

  • Retourneren via PostNL: brievenbuspost vanaf €4,15 en pakketpost vanaf €6,95. 

TIP: Wanneer je online via PostNL een label aanmaakt, scheelt dit en in de kosten en kun je het pakket met het label meteen afgeven bij een PostNL punt! 

 

Nadat we jouw retourzending hebben ontvangen, streven we ernaar om dit binnen 14 dagen te verwerken. Zodra jouw retourzending is uitgepakt en verwerkt, ontvang je een mail van ons. Bewaar het retourbewijs goed totdat de retourzending volledig is verwerkt en je de terugbetaling hebt ontvangen. Wanneer de retourzending is verwerkt, wordt het aankoopbedrag als volgt teruggestort: 

  • iDeal/Bancontact: Het bedrag staat binnen 5 werkdagen weer op je rekening. 

 

Algemene regels

  • Retourneren kan alleen binnen de gestelde retourtermijn van 14 dagen. 

  • Zowel de kosten als het risico van het verzenden van een retourzending zijn voor eigen rekening.

  • We nemen retourzendingen alleen in behandeling als deze in originele staat worden geretourneerd. Beschadigde en/of gebruikte items zullen niet als retour worden verwerkt. 

  • Zonder track & trace code kan er geen onderzoek worden opgestart naar vermiste retouren. Houd er dus rekening mee dat bewijs van verzending met track & trace code een vereiste is om een onderzoek in werking te zetten, wanneer deze ontbreekt is dit dus niet mogelijk en zijn wij niet aansprakelijk.

 

Mijn product is beschadigd/defect

Neem dan contact op met onze klantenservice en stuur daarbij het ordernummer van de bestelling en een foto/beschrijving van het desbetreffende beschadigde item door. Aan de hand van deze informatie kijken we graag met je mee naar een passende oplossing hiervoor! We willen je dan ook vragen onze reactie af te wachten, om onnodige retourkosten te voorkomen. 

Contact

Vul hieronder je ordernummer, rede van retour en contactgegevens in zodat wij je verder kunnen helpen!

Thanks for submitting!

bottom of page